Etablering i Østfold

Dette er en invitasjon - sjekk ut hva regionen Sarpsborg og Fredrikstad har å tilby.

Da nå framtiden!

Østfold-naturen er mild og vennlig. Det var den også da folk etablerte seg her for ca. 7 000 år siden. Naturen var grunnlaget da industriutviklingen tok fart i Østfold. Mildhet og vennlighet gjelder ikke bare naturen. Det gjelder også menneskene som holder til her. Det har riktig nok vært mange slag og kamper gjennom tidene. Både med Olav Haraldsson og andre vikingkonger i spissen. Fra 1500-tallet til langt ut på 1800-tallet slåss vi mot svenskene, og i 1940-1945 stod kampen i mot den tyske okkupasjonen.

Etter dette har det vært bykamp - mot Fredrikstad.

Tvillingbyene har en pågående kamp, særlig innen idretten, både på fotballbanen og i ishockey. Dette krydrer hverdagen for mange.Tiltros for dette har begge byer klart seg og er klare for å klare enda mer, sammen!

Noe vil alltid bestå. Fossen og Sarpsborgs beliggenhet i aksen Oslo Gøteborg er to av tingene. Fredrikstad med sjarmerende Hvaler og Gamlebyen det tredje og fjerde.

Jovialiteten i befolkningen og lysten og evnen til å stå på, er solid som fjell.

Velkommen til å bli en av oss!Fakta og grunner til å etablere seg i Sarpsborg – Fredrikstadregionen:

Beliggenhet

Aksen Oslo-Gøteborg

 

Tilgjengelighet:

Vi er en vekstregion. Det er fortsatt rimelig å leie lokaler.

Arbeidskraft:

Det er stor lekkasje til Oslo av dyktig arbeidstakere, som aller helst vil ha arbeidsplassen sin i Østfold.

 

 

ABE Eiendom AS / Lande Senter AS / Glommen Brygge AS / Sørlie Bygg AS / Sørlie Næringseiendom AS – hilde@sorlie.no – Telefon: 917 70 113 – bernt@sorlie.no – Telefon 909 96 003